Home | Keshilli Prokurorial i Kosoves

Diskutohet draft i marrëveshjes së bashkëpunimit KPK-UP

Prishtinë, 10 maj 2018 - Komisioni për Çështje Normative i Këshillit Prokurorial të Kosovës, ka mbajtur takimin e radhës ku ka diskutuar dhe e ka trajtuar draft- Marrëveshjen e Bashkëpunimit në mes të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) dhe Universitetit të Prishti…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Krerët e sistemit prokurorial dhe gjyqësor kanë pritur në takim një delegacion të BE-së për liberalizim të vizave

Prishtinë, 04 maj 2018 – Krerët e sistemit prokurorial dhe gjyqësor të Kosovës, kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kryeprokurorë dhe kryetarë …

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Mbahet takimi i radhës i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 30 prill 2018 - Është mbajtur takimi i njëqindepesëdhjetë i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Blerim Isufaj. Gjatë këtij takimi anëtarët e KPK-së kanë diskutuar dhe miratuar Rregulloren Nr.01/2018…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Ambasadori norvegjez mbështet sistemin e drejtësisë në Kosovë

Prishtinë, 11 prill 2018 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Blerim Isufaj dhe kryesuesi i Këshillit Gjyqësor i Kosovës (KGjK)), Nehat Idrizi në një takim të përbashkët kanë pritur ambasadorin norvegjez në Kosovë, Per Strand Sjaastad. Kryesuesi Isufaj dhe …

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Mos pagesa e avokatëve sipas detyrës zyrtare, keqkuptim nga institucionet

Prishtinë, 6 prill 2018 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj, ka pritur sot në takim Kryetarin e Odës së Avokatëve, Osman Havolli, me bashkëpunëtorët e tij. Gjatë këtij takimi, Kryesuesi Isufaj dhe Kryetari Havolli kanë diskutuar lidhur me paraqitj…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Kryesuesi Isufaj vlerëson mbështetjen e vazhdueshme të Ambasadës amerikane për KPK-në

Prishtinë, 30 mars 2018 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Blerim Isufaj, ka pritur në takim Tracy Whittington, Drejtoreshë e Programit për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatim të Ligjit në Ambasaden amerikane në Kosovë. Gjat&…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Hartimi i Kodit të Etikës për Prokurorë do të mbështetet nga ekspert holandez

Prishtinë, 29 mars 2018 - Drejtori i Sekretariatit të Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), Lavdim Krasniqi ka pritur në takim ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Gerrie Willems, e cila ishte e shoqëruar nga një grup prokurorësh dhe ekspertesh të këtij vendi…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Realizohet iniciativa e KPK-së për dhurim vullnetar të gjakut

Prishtinë, 28 mars 2018 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut kanë organizuan aksionin vullnetar për dhurim të gjakut. Iniciativës për dhurimin e gjakut i janë përgjigjur 17 pun&e…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Mbahet takimi i radhës i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 27 mars 2018 - Është mbajtur takimi i njëqindedyzetenëntë i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Blerim Isufaj. Gjatë këtij takimi anëtarët e KPK-së kanë themeluar dy grupe punuese, Grupin Punues p&e…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017

Krerët e sistemit të drejtësisë kanë mbajtur takim të përbashkët

Prishtinë, 22 mars 2018 - Krerët e institucioneve të sistemit të drejtësisë së Republikës së Kosovës, përkatësisht, Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Nehat Idrizi,  Kryetari i Gjykatës Supreme, z. Enver Peci, Kryeprokurori i Shtetit, z. Aleksand&eu…

Lexo më shumë
13 Prill, 2017